Запазете лятното настроение у дома

Разбрахме се да не унивате, защото наближава краят на лятото. Не е голяма работа – всяка година се случва по това време и трябва да сте свикнали вече, нали?

Слънчевите лъчи стават все по-хладни и изчезват все по-бързо. Предстои ни да прекарваме доста време вкъщи в компанията на горещо капучино (по възможност с италианско кафе) и меки възглавнички.

Ние сме на мнение обаче, че можете да запазите лятното си настроение през есента. И не само. Просто ви трябва малко повече въображение у дома, за да създадете необходимата атмосфера.

Планът е следният – ние ви даваме няколко идеи, а вие запретвате ръкави и се заемате с освежителни процедури на дома. След това блажено ще се наслаждавате на лятната си резиденция, докато навън вали.





Магията е в детайлите


Сложете хамак в спалнята си близо до прозореца, а защо не и на терасата докато все още е топло. В краен случай и шезлонг ще свърши работа.

Циганското лято е прекрасен момент да съберете последни слънчеви лъчи в кожата си и да се заредите с енергия за предстоящите студени дни.


Ароматни свещи в тропически цветове, както и големи екзотични цветя из дома ви ще ви карат да се усмихвате по-често. Не прекалявайте с тях, за да не претрупате пространството. Най-добре ги обособете в малки тематични кътчета.

По същия начин декорирайте с помощта на миди, рапани и пясък, които можете да подредите в прозрачни вази, купи и т.н.

Не на последно място зарежете развлечената тениска и късите панталонки, с които се разхождате вкъщи. Облечете плажна рокля или се овържете с парео. Това е много секси, също толкова удобно и 100 пъти по-приятно





Пет звездна баня

Създайте си неповторимо усещане за лукс с помощта на няколко дребни промени.


Сега е моментът да си сложите завеса, която дори не трябва да е голяма. Просто изберете такава от полупрозрачна материя с цветя например, която ще ви радва по време и на най-краткия душ.

Вместо да подреждате козметиката си в шкаф или на рафтове, подредете всички тубички и шишенца в плетени кошници.

Когато перете хавлията и кърпите си не забравяйте омекотител. Изберете такъв с лек аромат, почти неутрален, и не го пестете. Прегръдката след баня ще ви хареса, гаранция.

Голяма ваза с подходящи цветя е идеална за помещение с душ кабина. Можете да добавите и малки ароматни свещи, които направо ще ви разтопят.





Плетени спомени

Ако имате малко излишно място в дневната, обособете градински кът. Подредете плетени столове и маси и ги обградете с големи саксии с цветя или с ефирни завеси.

Това ще ви създаде приятно лятно усещане за свежест, а и кафето с приятелки ще бъде по-приятно. И запазете възглавниците на цветя, които ще вкарат всякакви цветове в сумрачните есенни дни.
Източник: tialoto.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини