Пациент загина при поредната катастрофа с линейка

Медицинският автомобил се сблъскал с микробус и кола на бул."Левски", предаде БТА. От МВР уточниха, че се е случило около 10,45 ч.
По първоначална информация пацентът, който е бил в реаномобила, е починал. Става дума за мъж, чиято самоличност не се изяснява. ОТ полицията заявиха, че засега няма категорични данни дали той е умрял заради удара или заради състоянието му.

Колата за спешна помощ се е движела в посока бул."Патриарх Евтимий" и ударът е станал след кръстовището с ул."Гурко". Почти на същото място неотдавна стана друга катастрофа с линейка.

Заради произшествието на мястото се образува колона от коли, а тролеите не могат да се движат.
От полицията в Павликени пък съобщиха, че издирват неизвестен шофьор, причинил смъртта на жена при пътно произшествие. Инцидентът е станал вчера около 13:30 ч., близо до павликенското село Недан. 54-годишната жена от Горна Оряховица карала велосипед и била връхлетяна внезапно от автомобил. Водачът избягал, като оставил пострадалата в безпомощно състояние. По-късно тя починала от раните си.

Петима души са загинали, 44 са ранени при 26 тежки катастрофи, станали в страната през денонощието, съобщиха от МВР. Петима от ранените са с опасност за живота. 8 тежки и 133 леки катастрофи са станали само в столицата. При тях са пострадали 10 души.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини