Фалирахме. Да превърнем света в таверна

Тежките икономически времена принуждават много хора в Сан Диего да се откажат от обичайните си удоволствия.

Бизнесът на собственичка на клуб в града обаче процъфтява, тъй като находчивата дама предлага облекчение срещу стреса, предизвикан от най-сериозната финансова криза в САЩ от десетилетия насам, предаде Ройтерс.

Посетителите в клуба "Smash Shack" на Сара Лейвли могат да се освободят от натрупаното напрежение, като хвърлят чинии, чаши и други предмети срещу стената.

Цената за 15-минутна "терапия" е 10 долара.

Неонов надпис окуражава облечените в предпазни екипи клиенти да хвърлят с всички сили колкото се може повече неща, докато в заведението звучи музика на "Гънс енд роузис".

За да е по-силен ефектът, клиентите могат да напишат върху чиниите или чашите имената на банки или на политици, от които са недоволни.

Сара Лейвли не обсъжда с клиентите какви са причините, довели ги в нейното заведение.

Собственичката освен това не дава възможност на посетителите да се борят с мъката си по друг начин и поради тази причина в клуба не се сервира нито храна, нито алкохол.

Адам де Уит, 29-годишен брокер, е отпразнувал рождения си ден в заведението на Сара Лейвли.

"Това бяха най-добре похарчените ми 50 долара през последните две години. Нямаше да се чувствам по-доволен, ако бях заредил резервоара на автомобила си или ако бях погасил лихвата по кредитната си карта", споделя брокерът. БТА

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини