Нов показен побой вкара шефа на Марек в Пирогов

Нов показен побой с първоначалната хипотеза за разчистване на финансови спорове бе извършен в София.

Президентът на футболен клуб Марек Дупница Йордан Андреев е бил пребит снощи около 19:00 часа пред дома си в столичния квартал "Овча Купел".

Според информация подадена от самия потърпевш шефът на втородивизионния клуб е бил нападнат от трима души, които са го изненадали в тъмното и са му нанесли побой. След това те са побегнали в неизвестна посока, като засега няма данни за свидетели на инцидента.

В момента Андреев се намира в института "Пирогов" с контузии по главата и тялото.

Той е със счупен нос, счупен пръст на дясната ръка и счупен глезен.

"Нанесоха ми множество удари по лицето и по тялото. За мен нападението беше абсолютно неочаквано и не знам на какво се дължи", промълви самият Андреев преди да бъде откаран от лекарите.

От щаба на Марек бяха изумени от случката, която научиха от медиите и споделиха, че нямат никаква информация шефът им да е имал финансови спорове с някого.

В МВР също нямаха официално постъпила информация за побой над Андреев. Предстои разследване на случая.

Йордан Андреев е президент на Марек от лятото на 2005 година. Преди това дълги години бе вицепрезидент на клуба. Той пое тима от Стефан Милушев, който се отказа да го финансира.

Това е вторият подобен инцидент в близките месеци.

Actualno.com припомня, че бившият президент на футболен клуб Литекс Ангел Бончев бе отвлечен на 22 май 2008 година докато паркираше автомобила си в София.

След полунощ на 10 юли Бончев бе намерен от патрул на полицията в района на кв. "Княжево". Той бе неконтактен и без каквито и да било документи за самоличност.

По-късно Бонаев бе настанен е в тежко състояние във ВМА със съмнения за мозъчен кръвоизлив. При предаване на поисканите от похитителите пари пък съпругата на Ангел Бончев също бе задържана, но по-късно освободена.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини