Предподаватели от Професионалната гимназия отличени с награда

Преподаватели от Професионалната гимназия "Проф.д-р Асен Златаров" в Димитровград бяха отличени със специалната награда на председателя на Синдиката на българските учители. Тя идва след участието им в Третия международен конкурс „Извънкласните и извънучилищните дейности - за устойчиво качествено обучение, възпитание и развитие на децата и учениците - 2016”. 

Георги Гочев, Маргарита Никова и Татяна Къшева са участвали със своя разработка на тема „Интеграционен център в училище „Сега Тук Има Всичко (СТИВ)”. В конкурса са се включили близо 160 учители и специалисти, работещи в сферата на извънкласната дейност от детската градина до дванадесети клас, както и такива от извънучилищните образователни звена, директори, експерти по образование, научни работници, преподаватели и студенти от педагогическите факултети на ВУЗ от цялата страна и чужбина. Тримата преподаватели са единствените отличени в региона.

Организатори на конкурса са Синдикатът на българските учители, Фондацията „Устойчиво развитие за България” и Санаторно-оздравителният комплекс (СОК) „Камчия”, където ще се състои награждаването. Той се провежда с подкрепата на Министерството на образованието и науката.Церемонията за награждаването на отличените учители предстои да се случи по време на национален семинар през септември 2016 г. 

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

Последни новини