Лили предизвика фурор сред парижани

Истински фурор предизвикала Лили Иванова сред парижани по време на неформалните си разходки в града, научи "Монитор" от Милена Будинова.

Продуцентката на "Такъв е животът" по bTV прави филм за звездата и планира да използва концерта й в престижната зала "Олимпия" за финал на проекта. Камерата й е единствената, следваща неотлъчно поп иконата по време на престоя й във френската столица преди голямото събитие, състояло се на 9-ти януари.

"Придружаващите я ми разказаха, че в няколко магазина на "Шан-з-Елизе" персоналът е поискал да я снима. Не знаят коя е, но визията и излъчването й им подсказвали, че е известна личност", разказва Милена.

Еуфорията от присъствието й завладяла и служителите на свръхлуксозния грандхотел "Интерконтинентал", където е настанена. Своеобразният дворец е един от общо четирите в страната, предлагащи качество на обслужването и комфорт от такъв калибър. Будинова подсказа, че в него се пази тишина като в музей, навсякъде ухаят кошници с орхидеи, а сред клиентите са предимно шейхове и олигарси.

"Пиколото, който я посрещна, остана много впечатлен от нея. По-късно се разровил в интернет и разбрал коя е. В резултат цяла нощ екипът на хотела слушал песните на Лили, а на другия ден бяха на мнение, че няма по-велико изпълнение на "Камино", допълва тя.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини