VIP Brother филантропия

Тази пролет VIP Brother се завръща напълно променен и обръща поглед към ново начало.

Третият сезон на риалити шоуто ще бъде благороден. VIP съквартирантите ще участват, за да помогнат на хора в нужда. VIP Brother ще предложи на своите звезди благотворителни каузи, зад които те да застанат с чисто съзнание и открити сърца. Каузи, които да подкрепят с участието си в най-популярното риалити шоу.

Защото този сезон то обещава да ги представи достойно, в тяхната най-добра светлина, като истински рицари на доброто. Водещ на VIP Brother 3 отново ще бъде Ники Кънчев. Но както никога досега, номинациите в къщата ще бъдат позитивни, зрителското гласуване - също: "Спаси своята любима звезда, защото тя помага".

VIP Brother 3 ще стартира по Нова телевизия през пролетта на 2009 г. с провокация към благородство. "Има ли известни българи, които искат на помогнат на хора в нужда? Има ли известни българи, които искат да покажат как се прави добро? Да дадат пример за това, че всеки може да помогне?" - пита VIP Brother в началото на подготовката за своя нов сезон.

VIP Brother се завръща на телевизионен екран в началото на пролетта. Умилостивен, миролюбив и толерантен. Благотворителен.

Благотворителният Big Brother или версията на шоуто, в която знаменитости участват, за да подкрепят благородни инициативи, се появява през 2001 година във Великобритания. Оттогава до днес шоуто се излъчва с огромен успех, събирайки значителни средства за различни благотворителни каузи.

Сред VIP съквартирантите на Острова са били водеща на телевизионно детско предаване, световен шампион по бокс, Кийт Дъфи - изпълнител от "Бойзоун" и Марк Оуен - основателят на "Тейк Дет", журналистка от "Съндей Мирор", комедийни актьори, телевизионни водещи, фешън модели, култовият ДиДжей Голди, съпругата на Силвестър Сталоун Бриджит Нилсен, университетски преподавател по литература, баскетболистът Денис Родман, единият от братята на Майкъл Джексън, политици и много други знаменитости с доказано висок публичен рейтинг.

VIP Brother 3 България - средства, събрани за благотворителност

Български знаменитости ще участват във VIP Brother 3, за да помагат на хора в нужда. Как ще става това? През този сезон те няма просто "да си почиват в една добре обзаведена къща". VIP съквартирантите ще бъдат заети почти непрекъснато, придавайки смисъл както на собственото си участие в шоуто, така и на неговата крайна цел - да събере средства, благодарение на които хора в нужда да получат дълго чакана помощ.

Постоянните ангажименти на VIP съквартирантите ще се състоят основно в мисии, чрез които ще се умножават средствата за благотворителност. Така например, в къщата на VIP Brother съквартирантите ще готвят собствени шоу-спектакли, ще участват в игри с честни и ясни правила, ще се занимават с всичко, което би могло да събере пари за подкрепяните от тях благотворителни каузи.

Възможно е да излизат и на улицата, сред хората, където с помощта на своята изобретателност отново да събират пари...

За първи път през този сезон номинациите във VIP Brother ще бъдат положителни. Вотът на зрителите също ще бъде позитивен. Те ще гласуват за съквартирантите, които харесват, вместо за тези, които искат да изгонят. Победител в риалити шоуто ще стане този VIP съквартирант, за когото зрителите са гласували най-много.

Голямата награда за победителя във VIP Brother 3 ще бъде не въпрос на печалба, а въпрос на чест. Той няма да си тръгне с парична сума, а с благодарността и признателността на хората, получили помощ от него.

Средствата, които Нова телевизия ще събере от кратки съобщения и телефонни обаждания на зрители по време на VIP Brother 3, ще бъдат дарени за благотворителност.

VIP Brother 3 България - нова роля

За да възнагради своите VIP участници за проявеното благородство, през новия сезон VIP Brother ще бъде добър с тях. VIP съквартирантите няма да живеят в пълна изолация. При определени условия те ще могат да излизат от къщата. Звездите ще бъдат ангажирани в благородни съревнования и изпитания. Най-вероятно VIP Bother ще свали няколко камери от банята и тоалетната на VIP къщата...

VIP Brother 3 ще създаде условия на живот в къщата, които да предразположат съквартирантите към съжителство без интриги и скандали.
Източник: yellow.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини