Metallica - в Рок енд Рол Залата на Славата

Официално е: Metallica ще бъдат въведени в Рок енд Рол Залата на Славата.
Групата е сред кандидатите, които ще бъдат въведени в Рок енд Рол Залата на Славата по време на официалната церемония на 4 април 2009 в Cleveland Public Hall. Останалите кандидати са RUN-D.M.C., Джеф Бек, Little Anthony & the Imperials и Боби Уомак.

Наскоро в радио интервю попитаха Джеймс Хетфийлд кой биха искали да ги въведе в Залата, ако се класират в нея. "Знам ли", обяснил той. "Не сме мислили много за това, нали разбирате, коя ще е тази невероятна личност, която ни се иска да ни представи там. Иска ни се да е някой, който ние сме вдъхновили, който е харизматичен, който има история, която си струва да бъде разказана, но също така ни се иска да е някой, когото хората познават, все пак. Макар че аз си мислех - що ли не хванат някой ултра-фен, да се качи на сцената и да ни представи той. Колко яко би било, не е ли така? Така че и ние самите още не можем да решим."

Самите Metallica вече са били в тази роля - през 2006 те въведоха в Залата Black Sabbath и свириха техни парчета на церемонията:
Източник: starfm.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини