Катаджиите завардиха Момчилград,младежи катастрофират при спирка „Джебел“

63 автомобила са били проверени в специализирана операция на територията на РУ-Момчилград вчера с цел ограничаване на причините за тежки пътни произшествия. За констатираните 5 нарушения са съставени 3 акта и 2 фиша по ЗДвП.

При движение с несъобразена скорост „Фолксваген“, управляван от Ш.М./51/, напуснал платното за движение и се преобърнал във водосток по пътя между спирка „Джебел“ и гр.Джебел. Водачът и 23-годишен пътник в колата били транспортирани в Центъра за спешна помощ в Кърджали и след преглед освободени. Тестът за алкохол на шофьора е с отрицателен резултат. Съставен му е акт.

В полицейските управления в Кърджали и Кирково се извършват проверки срещу двама водачи, управлявали автомобили, без да притежават това право. 17-годишен бил спрян в село Фотиново, а К.Г./22/ в областния център. След като двамата водачи не представили свидетелства за правоуправление, била извършена справка, от която се установило, че те вече са били наказвани по административен ред за тези нарушения и в едногодишен срок ги извършват повторно.

Това съобщиха от Пресцентъра на МВР.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини