Некачествен ремонт на зейналите дупки по пътя Кърджали - Ардино

За поредна година започна запълването  на дупките по пътя Кърджали – Ардино с гореща асфалтова смес. Вчера работници от кърджалийската фирма-изпълнител

приготвиха дупките в центъра на град Ардино, които са като бомбардировка от война. За съжаление повечето от дупките, които подлежат за запълване с асфалтова смес не отговарят на стандартните изисквания. Слоят, който трябва да се положи е много тънък (под 1 сантиметър) и много бързо ще се руши, още след първия проливен дъжд некачественият асфалт ще започне да се рони.

Водачите на моторните превозни средства коментираха, че фирмата-изпълнител би трябвало да се стреми да извърши по-качествен ремонт, тъй като пътят Кърджали – Ардино е от националната пътна мрежа и не си струва всяка година да се харчат народни средства. В същото време, зейналите ями не са обезопасени и са много опасни особено през тъмната част на деня. А иначе трябва да плащаме данъци и винетки.

През последните 10-15 години по трасето са направени само частични ремонти на определени участъци, а този път вече се нуждае от цялостно асфалтиране, заявиха те.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини