Малките волейболистки на СУ "В. Левски" от Ардино с публична изява

Представителна изява на клуб "Волейбол" към СУ „Васил Левски” в Ардино с ръководител Месут Хайрулов се проведе във физкултурния салон на училището. Волейболният отбор към клуба изигра приятелска среща с представителен отбор от школото. Двубоят премина при голям зрителски интерес. Той бе наблюдаван и от директора на СУ „Васил Левски”  Аника Петрова и представители на Обществения съвет "Твоят час".

Инициативата е в рамките по проекта на Министерството на образованието и науката (МОН) „Развитие на способностите на учениците и повишаване мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности (Твоят час).

"Основната цел на мача бе проверка на спортните умения и възможности на учениците", сподели ръководителят на клуб "Волейбол" Месут Хайрулов.

В СУ „Васил Левски” в Ардино има 19 клуба по проект "Твоят час", които работят в различни направления - спорт, наука, техника и технологии, здравно образование и здравословен живот, начин на живот и гражданско образование.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини