В Германия тръгнаха "флирт-експреси"

Германските железници пуснаха необичайни влакове. Пътниците в тях не само могат да стигнат от точка А до точка Б, но и приятно да прекарат времето си и даже да срещнат спътника на живота си, съобщава "Дойче Веле".

Германският ж.п. концерн "Дойче Бан", който в последно време многократно се оказваше в епицентъра на различни скандали, този път се отличи с много неочакван маркетингов ход.

Той пусна т.нар. "флирт-експреси". Младите хора, които търсят щастие в личния си живот, могат да съчетаят в тях приятното с полезното.

Пътувайки те могат да участват в т.нар. Speed-Dating, което от английски може да се преведе като "бързи срещи". Млади самотни хора се запознават, докато пътуват, с надеждата да открият "втората си половинка". Самата идея за Speed-Dating е дошла в Германия от САЩ, където от самото начало се е превърнала в много популярна сред младежта. Специализираните експреси пътуват от 10 германски града.

Случайно засеклите се двойки разполагат само с няколко минути, за да вземат решение: струва ли си да се видят още веднъж или да се разделят веднага.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини