Памела Андерсън написа писмо на Путин

Американската секс бомба Памела Андерсън написа лично писмо до руския премиер Владимир Путин, в което го моли да й помогне в борбата й за забрана на избиването на малки тюленчета в родната й Канада.

Неотдавна руският премиер беше поздравен от защитници на животните от цял свят за това, че планира да наложи забрана върху ловуването на малки тюлени и сега Андерсън моли Путин да призове канадския премиер Стивън Харпър да последва примера му.

Памела, която от дълго време е защитничка на правата на животните и представител на ПЕТА, твърди, че канадското правителство ще позволи на ловци на тюлени да избият жестоко и да одерат близо 338,200 животни от този вид.

В писмото си до Путин Андерсън пише: "Канадското правителство отказа да промени мнението си по този въпрос, въпреки протестите и международните забрани върху търговията с кожи от малки тюлени. Аз събрах хиляди подписи и лично внесох петицията в парламента, но без никаква полза. Правителството жертва не само тюлените, но и доброто на целия свят, като действа против волята на канадците, европейците, руснаците и всички останали. Вие сте цитиран да казвате, че ловуването с тюлени е кървава индустрия, която отдавна е трябвало да бъде забранена. Аз съм напълно съгласна. Мола ви, използвайте влиянието си върху премиера Стивън Харпър, за да го накарате да ни помогне да спрем веднъж завинаги безсмисленото избиване на малки тюлени".

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини