Двама пребити старци в селото на ужасите, брат им - изчезнал

Съсед намери пребити възрастни брат и сестра в разградското село Лудогорци.
88-годишният Осман и 86-годишната Амиде живеели заедно със 78-годишния си брат Юсмен, когото съселяните му не са виждали от вторник.

Местни разказаха, че заради фамилната къща Юсмен имал дрязги с по-възрастните си роднини, в селото не изключват той да е им е нанесъл побой. Предполага се, че е при децата си Нови пазар или Добрич.

Пребитите старци са открити в четвъртък по обяд. Техен съсед се обезпокоил, че не ги е виждал предишния ден и надникнал през прозореца, те лежали на пода, а в къщата било разхвърляно. И двамата имат множество наранявания в областта на главата, дядото е с фрактура на главата, откарани с в болница с опасност за живота. Не помнят кой ги е нападнал. Няма и информация дали нещо е откраднато от дома им.

По случая е образувано досъдебно производство за нанасяне на средна телесна повреда.

Село Лудогорци доби кървава популярност след като 72-годишния Емин Еминов закла 8-годишния си доведен внук и хвърли тялото му в дворна тоалетна. Еминов отговаря пред съда и за убийството на единия си син. Момченцето било внуче на жената, с която Еминов живеел, и дете на нейната дъщеря, която пък живеела с по-малкия му син в същото жилище. Ердоан изчезнал в началото на юни 2008 г., трупът му полицаи намериха във външната тоалетна в двора на възрастния мъж. По-късно в тоалетната в двора бяха намерени кости и от втори труп - на изчезналия преди три години по-голям син на подсъдимия Исмаил.
Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини