17 филма, които трябва да видите през лятото

Когато бяхме подрастващи, единственото нещо, което можеше да се прави, беше да ходим на плаж. Горещото слънце, преливащата под борда вода и великолепните жени по бански, които само чакаха да ни отрежат - така могат да опишат онези времена.

Никога не сме мечтали да се затворим в тъмния салон и да гледаме прожекции. Но времената и нравите се променят, а кината никнат като гъби. Всъщност, защо да губим излишно време в приказки? Ето ги филмите, който ни накараха да махнем с ръка на плажа и да отидем в кино салона:

Star Trek (Стар Трек) - Световна премиера 8 май

Шасновете да сте чували за този филм от нас са много големи. Филмът направи световната си премиера в Остин, но ние няма да ви даваме безплатни билети, защото сме сигурни, че ще ви хареса. Затова препоръчваме да го изгледате. В противен случай ще изпуснете един от най-добрите филми на лятото.

Научете повече!

The Brothers Bloom (Братята Блум, б.ред) - Световна премиера 15 май

Като говоря за този филм имам чувството, че той трябваше да излезе много отдавна. Братята Блум са едни от най-ловките мошеници в света, милионери изкарали богатството си, плетейки сложни интриги. Сега те са решили да поемат една последна работа - да оплетат в паяжината си една авантюристично настроена богата наследница. Ако сте фенове на "Секс игри", не го пропускайте!

Тerminator Salvation (Терминатор 4: Спасението, б.ред.) - Световна премиера 21 май

Какво да кажем за този? Последното продължение на Терминатор ще ни покаже концепцията на режисьора МакДжи за емблематичната война на човешката и машините през 2018. Действието разказва историята на вече порасналия Джон Конър ( Крисчън Бел), който се превръща в лидер на хората и застава начело на битката.

Филмът има всички предпоставки да премахне горчивия вкус, останал ни от Терминатор 3. С нетърпение чакаме това продължение още от втория филм има дявоски добър актьорски състав, феноменален сюжет и страхотен режисьор, който показва, че може да борави дявоски добре, с най-добрите екшън герои.

Up (Горе, б. ред) - Световна премиера 29 май

Поредния анимационен шедьовър на Дисни. Карл Фредриксън, стар веселяк, който иска да избяга от от всичко, прикрепва цяла връзка балони към къщата си и отлита. Единственият непредвиден проблем обаче е, че има нередовен, скрит пътник - малък и сладък разузнаващ скаут на име Ръсел. Ако до момента историяте не ви звучи достатъчно интересна, не бързайте, защото има още изненади: говорещ плъх, който иска да кулинарства или робот, оставен сам да почиства Земята за стотици години.

Ето за какво става дума.


The Hangover (Махмурлук, б.ред) - Световна премиера 5 юни

Направи услуга на себе си и гледай трейлъра от следващия филм. Ако и той не те накара да продължиш нататък и не почувстваш в стомаха си да напира гъделичкащ те смях, значи най-вероятно страдаш от липса на чувство за хумор и добър вкус. Зак Галафинакис, пременен в бебешки дрехи, в които е скрил истинско, живо бебе, се хвърля в шеметна и щура ситуация тип Лас Вегас. Не зная за вас, но ние искаме да видим това!

Moon (Луна, б.ред) -Световна премиера 12 юни

В този филм са направени някои от най-добрите сцени за годината. Сам Рокуел в най-добрата си светлина и освен всичко в концепцията на филма присъства и солидна доза научно. Искам да наблегна най-вече на това, че не са много филмите, които съчетават по някакъв успешен начин атмосферата и чувството да бъдеш сам на отдалечено кътче от луната със светоусещането и напрежението на мелодрама.

Вижте повече!


Transformers: Revenge of the Fallen (Трансформърс 2) - Световна премиера 24 юни

Без съмнение тази смесица от механични чудовища прави всеки подобен филм от филмовия списък подходящ за лятото. Първият филм представялява уникална смесица от размазващо удоволствие, футуристични машинарии, достатъчна доза екшън и умопомрачителни секси сцени с Меган Фокс. И всичко това подправено с яки експлозии! Какво ли ще ни покаже вторият?

Вижте трейлъра!

The Hurt Locker - (Болка, б.ред) - Световна премиера 26 юни

В този филм Джереми Ренер прави забележително изпълнение, но основното влияние идва от самата история на филма - ако си мислите, че ще сте прекалено ангажирани емоционално с този филм, по-добре наистина си поемете няколко пъти дълбоко въздух, преди да си купите билети за него.

Надникнете тук!


Public Enemies (Обществени врагове, б.ред) - Световна премиера 1 юли

Public Enemies има потенциал да бъде един необработен, забавен и същевременно интензивен филм, който благодарение и на способни актьори пред камерата, заслужава наградата признание. Харесали сте "Черният рицар"? Тогава не го пропускайте...

Вижте трейлъра!


Brüno (Брюно, б.ред) - Световна премиера 10 юли

Това лято Саша Коен се завръща заедно с още един от смахнатите му герои. Нещо за Коен? Марка за хумор на един ексцентрик.

Останалото може да видите сами на 10 юли.


Harry Potter and the Half-Blood Prince (Хари Потър и нечистокръвният принц) - Световна премиера 15 юли

Очаква се този филм да отведе зрителите в най-тъмните дебри, показвани досега в поредицата за детето - магьосник. Разпределението на ролите, както и самото им изпълнение също бележат изключително голям напредък. Ако все още не сте дали шанс на Потър, прочетете някое от резюметата на филма и изберете тази част - тя е с по-зряла тъмна фантастика, отколкото сте очаквали. Освен това и Алън Рикман е в нея, така че...


500 Days of Summer (500 дена до лятото, б.ред) - Световна премиера 17 юли

За този филм мога да кажа само, че това може да бъде една лека и романтична лятн акомедия, на която бихте могли да заведете приятелката си (а защо не и майка си?!) и по този начин да натрупате малко точки от раз!

Funny People (Смешниците, б.ред) - Световна премиера 31 юли

Харесваме Джуд Апатоу, а този филм се очертава да стане неговият най-добър до момента. Въпреки че всички негови филми са имали за цел да ни научат на повече човеколюбие, да направят едн акомедия по-смислена. В ролите: Адам Сандлър, Лесли Ман, Джейсън Швартман и др.

GI Joe: Rise of the Cobra (Джи Ай Джо, б.ред.) - Световна премиера 7 август

Не ме е грижа, дали този филм е режисиран от свръхчувствителен редактор, аз пак искам да го гледам. Определено някои от обикнатите костюми вече ги няма, но се надяваме да направим една забавна разходка обратно в детските си години.

Inglorious Bastards (Безславните копелета, б.ред) - Световна премиера 21 август

Имаме Тарантино, имаме Брад Пит, и другото е излишно!

Вижте филма!


Worlds Greatest Dad (Най-добрия татко на света - Световна премиера 21 август

Нека представим нещата така: сетете се за най-черната комедия, която сте гледали някога. Сега запазете тази мисъл и обмислете това: филмът разказва историята за баща (Роби Уйлямс), чийто син е убит при инцидент. След нещастието бащата започва да пише журнал, както сина си. Този журнал показва нови величини, по-интелигентни величини. Какво се случва по-нататък, ще разберете сами, когато гледате филма!

Тhe Boat that Rocked (тук превода оставяме на вас!) - Световна премиера 28 август

След толкова роботи и бомби, ще е страхотно да се спрем и на прочувствена комедия със феноменален саундтрак. Единственото по-добро от истинския дух на рокендрола е бандата пирати. Този филм май съяетава умело и двете неща. Плюс това имате Филип Сиймор, Хофман и др. известни актъори, всички заедно във филм с един от най-добрите музикални фонове, които някога сте гледали.
Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини