Музикантите от Evanescence с нов проект

Трима от оригиналните членове на Evanescence работят над нов страничен музикален проект.

Проектът на двамата китаристи Бен Моди (Ben Moody) и Джон Лекомпт (John Lecompt) и барабанистът Роки Грей (Rocky Gray) се нарича The Fallen и е алюзия към албумът на Evanescence от 2003-та със същото име.

Зад микрофона в проекта застава симпатичната двадесет и пет годишна ирландка Карли Смитсън (Carly Smithson), позната сред американската публика от седмият сезон на шоуто "American Idol".

Басистът Мати О`Браян (Marty OBrian) пък е отгорен за китарните и бас партии в дебютния солов албум на Томи Лий (Tommy Lee) - "Never a Dull Moment".

На въпрос по какво новият проект се различава от Evanescence, китаристът Бе Моди казва: "По това, че тази банда е истинска и че в тази група всички са равни. Всеки ще предлага своите идеи и ще допринася за музиката. Същото така мисля, че новият проект е доста по-добър. Музиката е по-интересна , по-шумна, по-твърда. Просто е по-добра."

За в бъдеще бандата смята да издава по едно нова парче на всеки осем седмици в период от година и половина, като те ще бъдат продавани само дигитално.

Това те обясняват с факта, че нямат желание да прекарват дълго време в студиото далече от сцената и концертният живот.

Пожелаваме им успех и се надяваме съвсем скоро да се появи и първото парче на бандата.
Източник: mp3.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини