Наша манекенка гълта кокаин

29-годишна българка, работеща като фотомодел, бе осъдена на 4 г. и 3 месеца затвор във Франкфурт на Майн завчера. Дългокосата блондинка била заловена в началото на годината на летището в града при опит да пренесе 850 г кокаин. Тя погълнала дрогата с пликчета и щяла да мине незабелязана, ако не бил приятелят й, пише "24 часа".

21-годишният мъж, работещ като месар, носел 200 г кокаин в джобовете на панталона си. При преглед се оказало, че той също е погълнал пликчета с дрога, като успял да се натъпче с цял килограм.

Двойката идвала от Аржентина и затова била обискирана с кучета, обучени да търсят дрога. Те надушили белия прашец в джобовете на младежа.

След ареста им българката и приятелят й, на когото не се уточнява националността, направили пълни признания. Младежът получил същата присъда като приятелката си. И двамата ще излежат наказанието си в Германия. Имената им не се съобщават.

Според експерти през последните месеци летището във Франкфурт на Майн е буквално наводнено от "мулета", прекарващи наркотик в стомасите си.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини