Общинските съветници от ГЕРБ в Девин с дарителска акция

Изображение 1 от 2

    Общинските съветници от ПП ГЕРБ в Девин решиха периодично да подпомагат нуждаещи се семейства, възрастни и самотни хора, социално слаби жители на община Девин, засегнати и изпаднали в затруднено положение от усложнената обстановка във връзка с разпространението на COVID-19 у нас. За два дни с помощта на дамите от Жени ГЕРБ подготвиха пакети с хранителни стоки от първа необходимост за нуждаещи се семейства в общината. Всеки пакет съдържа олио, брашно, захар, ориз, леща, макарони, лютеница и колбаси.
    Първата дарителска кампания обхвана 21 семейства, като пакетите се раздадоха от самите общински съветници. В инициативата към тях ще се присъединят и кметовете от ПП ГЕРБ от населените места в общината, както и редовни членове, за да може дарителската кампания да обхване повече нуждаещи се хора.
    „Надяваме се с този малък жест да върнем усмивките на всички тях. Искаме да издирим и помогнем и на тези, които се нуждаят от помощ, но се срамуват да я поискат“, заяви председателят на общинската структура на ПП ГЕРБ в Девин Руси Чаушев.
    СмолянБгвести

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини