Майкъл Джексън очаквал смърт като тази на Елвис Пресли

Бившата съпруга на Майкъл Джексън Лиса Мари Пресли заяви, че той предчувствал, че "ще свърши" като баща й Елвис Пресли, предаде Ройтерс. Тя пише в блога си, че Майкъл е бил "измъчена душа" и е очаквал краят му да бъде подобен на този на Елвис. Кралят на попа почина в четвъртък, 25 юни, след спиране на сърдечната му дейност.

Бившата съпруга разказва също, че връзката й с поп иконата не е била измислена и я определя като "необикновена".

"Нашата връзка не беше блъф, както се пишеше в пресата", казва 41-годишната Лиса Мари. Тя посочва, че двамата са се разделили, защото не е успяла да го спаси от саморазрушителното му поведение.

"Вярвам, че той ме обичаше толкова силно, колкото можеше да обича някого и аз също го обичах много", казва тя.

Междувременно стана ясно, че съдебните лекари са приключили с аутопсията на тялото на певеца, но причините за смъртта още не са изяснени, съобщи Ройтерс. Главният следовател Крейг Харви заяви на пресконференция, че ще бъдат необходими допълнителни тестове, които вероятно ще отнемат между четири и шест седмици. Той посочи, че по тялото на Джексън няма следи от външна травма или насилие, които да са довели до смъртта му.

Смъртта на Майкъл Джексън предизвика рекорден скок на онлайн продажбите на неговата музика и видеоклипове, съобщи Асошиейтед прес. След като беше съобщено за кончината на поп иконата в четвъртък, сайтът за електронна търговия Amazon.com продаде за минути всички CD-та на Майкъл Джексън и Джексън Файв.

Представител на компанията заяви, че 60% от поръчките за CD-та в сайта са били за музика на Майкъл Джексън.

Ден след смъртта на краля на попа 21 негови паметни вещи бяха продадени на търг, планиран месеци по-рано, за общата сума от 205 000 долара, допълва БТА. Търгът е бил замислен да представи основно вещи на Елвис Пресли и Мерилин Монро, но случайното му съвпадение с трагичното събитие насочи интереса към вещите на Майкъл Джексън. Сред тях е рисунка на Мики Маус, направена от Майкъл като дете, ръкопис на текста на хита му "Bad" от 1987 г. и риза с кристални маниста, която носил на турнето "Victory" през 1984 г. Тя беше продадена за 52 500 долара.



Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини