Тополанек се съблече предизборно

Чехите, които по традиция се отправят на почивка в хърватските курорти на Адриатическо море, бяха изненадани от предизборни билбордове по хърватските пътища, съобщава полският вестник "Жечпосполита".

На билбордовете се виждат водещи чешки политици от дясната партия на бившия премиер Мирек Тополанек Гражданска демократическа партия /ГДП/ с надписи "Тук можете да забравите за нас".

Инициативата е част от опитите на Тополанек да върне доверието на избирателите преди предсрочните парламентарни избори в началото на октомври.

Билбордовете са в Хърватия, а не в Чешката република, защото се разчита на ваканционните нагласи на чехите, които идват на почивка в страната.

Билбордовете с Тополанек обаче напомниха и за други снимки, на които неотдавна се видя атлетичното телосложения на бившия чешки премиер.

Става дума за кадри, заснети от италиански папарак във вилата на италианския премиер Силвио Берлускони на остров Сардиния.

На тях се виждаше гол мъж, за когото се твърдеше, че е Тополанек. После самият бивш чешки премиер потвърди, че той е бил на снимките, но заяви, че те са били подправени.

Източник: kafene.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини