Ексцентричните N.O.H.A. ще използват традиционни български инструменти

Снимка: http://rapidshare.com

„Феновете тук не могат да бъдат сравнени нито с испанската, нито с чешката или която и да е друга публика. Българите са по-отворени и познават парчетата ни по-добре, те знаят наизуст всичките ни хитове, не само прочутото “Tu Café”, споделя саксофонистът Филип Ноха.

След първото си посещение в страната в края на миналата година N.O.H.A. се влюбиха в българската публика и обещаха да се завърнат. По време на лятното си турне у нас групата ще представи за първи път парчета от дългоочаквания си нов албум, който се очаква да излезе на пазара в края на 2009 г.

Българският съпорт на Teren&N.O.H.A.onTour ще е в ръцете на Dj Phoenix и устата на Skiller – най-известния бийтбоксер у нас. По време на престоя си Филип, Минерва, Чеви MC, Тим, Алекс, Джош и Тобиас ще имат възможност да се запознаят и работят и с други музиканти у нас. Ексцентриците от N.O.H.A. заявиха още, че искат да използват традиционни български инструменти в новите си парчета.

Концертите ще обхванат четири черноморски града и са част от музикалните партита Teren.

Билети за турнето се разпространяват в мрежите на TICKETSTREAM (www.ticketstream.bg) и EVENTIM (www.eventim.bg) в цялата страна.
Teren&N.O.H.A.onTour стартира във Варна на 29 юли и продължава на 30 юли в Несебър, на 31 юли в Созопол и приключва на 1 август с концерт в Лозенец. За първия концерт във Варна, цените на билетите на входа остават 30 лв.

Източник: kafene.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини