И работещите в РЗИ-Смолян заслужават топъл обяд... Клубът на готвачите ги изненада приятно

Изображение 1 от 3

    Chef`s club Smolyan отбелязва втория си рожден ден под знака на благотворителността. На 8 и 9 декември професионалните готвачи решиха да се погрижат за обяда на работещите на първа линия в РЗИ-Смолян. Водени от високия си професионализъм и благородство, кулинарните майстори приготвиха топъл обяд за десетте служители от Дирекция „Надзор на заразните болести“ в здравната инспекция.Професионалните готвачи приготвиха топъл обяд и за екипите на спешния център в Смолян както и за работещите в кръвния център . Средствата за закупуването на продуктите, с които е приготвена храната са от самите шеф готвачи и от анонимни дарители. С приятната си изненада смолянският клуб повдигна духа на служителите и засили вярата, че заедно можем
    да се справим. От името на колегите си Татяна Трайчева пожела на екипа на РЗИ-Смолян да продължава да отстоява професионализма си и да се радва на семейно щастие и крепко здраве.
    Директорът на дирекция „Надзор на заразните болести“ д-р Сийка Чернева, от името на своите колеги, благодари за приятната изненада и призова членовете на клуба да се пазят и да не допускат заразата в домовете си. Тя им честити втория рожден ден, като пожела гозбите им да радват все повече кулинарни почитатели.

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини