Бионсе срещу Лейди Гага на наградите на MTV

Бионсе и Лейди Гага са главните претендентки за титлата кралица на поп музиката на предстоящата церемония за видео музикалните награди на MTVслед като получиха по 9 номинации, съобщи Контактмюзик.

Двете звезди са съпернички в категорията Видео на годината - "Single Ladies (Put a Ring On It)" на Бионсе и "Poker Face" на Лейди Гага ще се съревновават с "We Made You" на Еминем, "Love Lockdown" на Кание Уест и "Womanizer" на Бритни Спиърс, която бе победителка миналата година, съобщава БТА.

Синглите на Бионсе и Лейди Гага ще се борят също за отличията за най-добро видео на изпълнителка и най-добро поп видео.

Спиърс се надява да продължи своя троен успех от миналата година, след като сега получи 7 номинации. Сред тях е тази за наградата за най-добро поп видео.

Рапърите Еминем и Кание Уест ще участват в надпреварата в 4 категории, включително за най-добро видео на изпълнител и най-добро хип-хоп видео. Новият клип "Paranoid" на Уест пък му донесе номинация за най-добри специални ефекти.

Церемонията по връчването на видео музикалните награди на MTV ще се състои в Ню Йорк на 13 септември. На нея ще пеят "Грийн дей", Тейлър Суифт, Пинк и "Мюз".

Междувременно Би Би Си съобщи, че Бионсе и "Блек айд пийс" ще бъдат звездите на рок фестивал в Сингапур, който ще съвпадне със състезанието във "Формула 1" там.

В първото издание на феста, който започва на 24 септември и ще продължи три дни, ще участват също "Симпъл майндс", "Зи Зи Топ" и NERD. Това е вълнуващо, заяви шефът на "Формула 1" Бърни Екълстоун. Става дума за нещо, за което говорехме отдавна, допълни той.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини