Социалистите от Златоград са категорични: Не искаме Александър Симов за водач на листата!

"Изразяваме категоричното си несъгласие с така направеното предложение за водач на листата за 22-и МИР-Смолян да бъде утвърден др. Александър Симов. От направените номинации в нашата община и след допитване в цялата област, въпросният другар няма нито една направена номинация да бъде издигнат като кандидат за народен представител от област Смолян.
Аргументите за нашето несъгласие са много. Считаме също така, че личността и дейността на Александър Симов не е позната в областта и ще доведе до сериозен отлив на гласове за БСП и ще доведе до загуба на партията в областта.
Настояваме за спешно преразглеждане на вашето предложение и за водач на листата за област Смолян да бъде утвърден местен партиен лидер, който е запознат със спецификата на района и който е в състояние да обедини всички структури в областта, в противен случай партийната организация в община Златоград отказва да носи отговорност за резултатите от предстоящите парламентарни избори!"
Това пише в официална позиция на Общински съвет на БСП-Златоград, изпратена до лидера на левицата Корнелия Нинова и членовете на НС на партията. Зад думите си застават общо 15 членове на Общинския съвет на партийната организация. А каква ще бъде реакцията на Националния съвет на БСП предстои да разберем.

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ни
    Никола Петров
    0 0
    10:27, 8 фев 2021
    А Смолянските социалисти къде са , какво мислят, страх ли ги е.....
Последни новини