До кога пътят до райковските гробища ще е дупка до дупка

"До всички отговорни и безотговорни дами и господа", така започва едно обръщениие в социалните мрежи на смолянчанката Николина Чолакова. В него тя поставя на дневен ред проблема с разбития път до гробищния парк в кв.Райково. Публикуваме писмото  без редакция с надеждата, че отговорните институции ще се вслушат в жалбата на жената. През седмицата очаквайте и отговор на общината по проблема в новините на Етв.
 
От години пътя за райковските гробища е разбит, на дупки, които вече стават като кратери! Не ми се мисли как се карат починалите до последния им дом.... Те не усещата нищо, знам, но за близките им едва ли е приятно да гледат как се друса колата! Като за капак, на миниатюрното място за обръщане в горния край, почистващата фирма оставя коша за боклук както им дойде. Дори и не почистват всичко, а винаги си оставят да имат за другия път!!!
Омръзна ми да си чупя колата, когато посещавам близките си! Омръзна ми да се чудя къде да паркирам и как да я обърна!!! Омръзна ми да слушам как се грижат за мен и за благосъстоянието ми, а да не го усещам и виждам!!!
Моля, отговорните и БЕЗотговорните дами и господа да вземат мерки! Може би на никой от тях не им се налага да посещават гробища /за което им се радвам/, но на останалите ни се налага да ходим и до там!!!!

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини