Първи паркфест ще се състои в Перник

Първи паркфест ще се състои в Перник, съобщи общинският пресцентър. От 3 до 5 септември градът ще се превърне в притегателна партиточка за всички любители на музиката.

Паркфестът "Пейка" ще предложи четири партита на три сцени в различни точки на града - Централния градски парк, Западния парк и Пернишката крепост.

Още в петъчната вечер - на 3 септември, ще започнат изненадите за меломаните. В 19.00 ч. на лятната сцена в парка започва салса парти. Час по-късно, в 20.00 ч., е и гвоздеят на вечерта под мотото "Нощни ловци". Събитието ще се състои в специално изградена партизона в Западния парк. Ще участват популярни сред младежката аудитория изпълнители.

На същото място следващия ден е предвидено "горещо" лятно парти. Под звуците на любими летни хитове посетителите ще могат да се насладят на приятна атмосфера, пресъздаваща усещането за морския бряг. На разположение ще са много шезлонги и барбарони, бармани ще приготвят летни коктейли и напитки. Фестът приключва с парти "Под звездите", което ще стартира в 21.00 ч. на Пернишката крепост, уточнява пресцентърът.

Източник: Perunik.COM

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини