И най-лошите туристи са... руснаците

Почиващите руснаци са най-лошите туристи в света, пише в. "Сън", позовавайки се на резултатите от допитване, направено сред 1000 британци, които са прекарали ваканцията си извън страната.

Данните от анкетата, направена от сайта "Real Holidays Report", показват, че на британците, почивали в Испания, Франция, Кипър, Малта, Италия и Турция най-лошо впечатление са им направили руснаците, предаде БТА.

Руските туристи най-често се проявяват като груби хора, които псуват и се оригват на обществени места, крият хотелските шезлонги в стаите си, за да си осигурят на сутринта място край басейна.

Те се държат така, сякаш светът е техен, размахват парите си и искат служителите на хотелите постоянно да са им на разположение. Обличат се неподходящо - с анцузи, като същевременно са окичени със златни бижута.

"Обичайните заподозрени - германците, от които най-често постъпват оплаквания от британските туристи - тази година бяха изместени от руснаците", казва Гари Хюит от "Real Holidays Report".

На второ място в списъка с най-лоши туристи британците са поставили германците, а на трето място - представителите на собствената си нация. 

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини