Хиляди на протест, строителна техника блокира центъра на София

На 8 октомври в СДВР е получено уведомление от СО, подадено от Българска браншова камара "Пътища", от което става ясно, че на 11 октомври /понеделник/ от 8:30 ч. до 12:00 ч. на бул. "Княз Ал. Дондуков" и бул. "Цар Освободител" ще се проведе протест в подкрепа на пътно-строителния бранш в страната.

По данни на организатора в протеста ще се включат 60 камиона и 40 - строителна техника, които в интервала от 08.00 часа до 09.00 часа ще се позиционират по бул. "Цар Освободител" в отсечката между бул. Княз Ал. Дондуков" и ул. "Г. С. Раковски".

Очаква се и включването на около 3000 участници на пл. "Независимост", пред сградата на МС.

Мероприятието е съгласувано със Столична община. Осъществен е разговор с представител на организатора, от когото е получено уверението, че около 6:30 часа в понеделник механизираната техника ще започне да се събира на АМ "Тракия" в района на Враня в посока София, а от около 7:15 часа колоната ще се придвижи по маршрут: АМ "Тракия", бул. "Цариградско шосе", бул. Цар Освободител" до съгласуваното от СО място за паркиране.

Видеа по темата

Коментари в сайта (2)

  • 1
    3,
    3,14
    3 0
    09:52, 11 окт 2021
    Идете в Банкя,пред къщата на главният виновник за всичко,качете го на една фандрома и го хвърлете в р.Искър!След това и вие след него,платени мекерета долни!
    • Ст
      страх
      0 0
      11:15, 11 окт 2021
      Крадецът от Банкя се охранява с половин дузина гавази, като всеки уважаващ себе си бандит.
Последни новини