Д-р Даниела Дариткова се оттегли от битката за депутатско място, избра пациентите си

Преди минути в профила си в социалните мрежи д-р Даниела Дариткова обяви, че се оттегля от битката за предстоящите парламентарни избори. 

"Водена от убеждението, че политиката трябва да лекува болните обществени проблеми, смятам, че е настъпил моментът да се оттегля от участие в предстоящите избори като кандидат за народен представител. В сложната политическа ситуация и епидемична обстановка лекарските ми умения ще са по-полезни на хората.
Първото ми обещание, като депутат беше, че няма да сменя телефонния си номер и няма да изоставя пациентите си. Не се отклоних от него и не съм спирала да работя в лекарската си практика. Винаги съм заявявала, че не съм професионален политик и в един момент ще се върна към житейския си избор – медицината.
Дванадесет години имах честта и отговорността да представлявам интересите на избирателите в Смолянска област в българския парламент. Била съм мажоритарен кандидат на ГЕРБ в изборите през 2009 г., пет пъти водач на листата в Смолянска област, три пъти председател на Комисията по здравеопазване и председател на Парламентарната група на ПП ГЕРБ в 44-то Народно събрание, написа още д-р Дариткова.
Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ив
    Иван Петров
    6 -4
    07:19, 12 окт 2021
    Дариткова, ти си егоцентрична и зла. Не можа да преодолееш, че не си първа в листата. И вместо да върнеш поне един жест на останалите участници в листата ти избра да се нацупипш. Много ти здраве. Но да припомним някой факти за факти за докторстъването ти. Очаквай декември отлив на пациенти защото ти ги държеше със страх при тебе. Може би само Васко гела ще остане за да може да прережда и да влиза без час и без да чака. Само че вече няма да има кой да прережда. Не само това докато беше депутат ти нищо не свърши ще бъдеш забравена толкова бързо. Безлично дванадесет годишно вземане на депутатска заплата.
    Не ми изтривай поста! Знам че си подла.
  • 2
    До
    ДОБРЕ ПОЗНАВАЩ Я
    7 -4
    07:55, 12 окт 2021
    Абсолютно верен и точен по горе коментар. Егоцентрична нахална самовлюбена кариеристка и т.н. Ще й бъде много трудно отново да е на земята.защото на друго беше свикнала. А пък и поостаря и не става повече за..
Последни новини