Кърджалиец си купи боя, налетял на двама в заведение

Проверка за хулигански действия се извършва в РУ-Кърджали след сигнал, че на 12 октомври около 21 часа в заведение в областния град възникнал скандал, който прераснал в сбиване. По първоначални данни 46-годишен посетител отправил обиди и ругатни към двама мъже на 43 г. и 44 г., които в отговор му нанесли удари по лицето и тялото.  Сектор „Охранителна полиция“ извършва проверката по чл.325, ал.1 от Наказателния кодекс за хулиганство.

Криминалисти от РУ-Кърджали са разкрили кражба на въздушна пушка от търговско помещение в областния град. Престъплението било извършено на 11 октомври през нощта, а след организирани издирвателни действия бил задържан 20-годишен, съпричастен към случая. Пушката е намерена, иззета и е на съхранение в полицейското управление. Установеният извършител е автор на още две кражби от търговски обекти в Кърджали. Работата по случаите продължава сектор „Криминална полиция“.

Досъдебно производство за неизплатени издръжки е образувано в РУ-Кърджали с постановление на Районната прокуратура. 36-годишен не издължил на непълнолетното си дете определени от съда месечни вноски, като до момента задължението е в размер на 3180 лв. Разследващ полицай работи по случая с оглед на чл.183, ал.1 от Наказателния кодекс.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини