Мъж задигна чантичка от кабинет в болница, момчета отмъкнаха каруца

Шестима души са спипани за кражби в Хасковска област, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Единият от тях е 57-годишен мъж и е задържан в Районното управление в Димитровград. Залавянето му е станало вчера след сигнал от 75-годишен мъж, който заявил, че в 14:30 часа от кабинет в местната болница му е открадната чантичката с 55 лева, телефон, ключове за автомобил и лични документи. Само след половин час, по горещи следи, териториалните полицаи са установили и задържали заподозреният от хасковското село Криво поле, познат на органите на реда. Образувано е бързо производство.

Вчера в хасковското управление са доведени трима души за кражби. Първият е на 49 г., задигнал от хранителен магазин на булевард „Съединение“ захарни изделия, които скрил в чантата си. Другите двама са на 15 г. и 11 г. Полицаите са установили, че непълнолетните са откраднали стъклата на страничните огледала от автомобил Форд, паркиран в жк „Орфей“.

В Харманли също са заловени двама, заподозрени в кражба. Момчета на 14 г. и 15 г. от Симеоновград, проникнали в незаключен двор на свой съгражданин и отмъкнали каруцата му, която върнали с протокол на разследващите. Мярката им на задържане е до 24 часа.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    И
    И
    4 -1
    18:41, 28 окт 2021
    Всичкото това о-р-к-и
Последни новини