Есенна изложба със собствена продукция в Гимназията по транспорт и аграрни технологии

Изображение 1 от 4

    Учениците от агро специалностите в Професионална гимназия по транспорт и аграрни технологии „Н. Й. Вапцаров“, Хасково откриха есенна изложба с продукцията, произведена от тях в учебната градина.

    В опитното поле учениците отглеждат зеленчуци, поддържат лозовия масив и овощните дръвчета. Започна работата и по учебната оранжерия. Така начин младежите усвояват на практика наученото в часовете по професията, освен това прекарват максимално време на открито и на чист въздух, което е предпазна мярка в периода на пандемия.

    Учениците от 8 г, 9в и 10 г клас подредиха изложбата във фоайето на гимназията с малка част от продукцията от учебната градина. Изложбата е цветна и освен че ги вдъхновява, показвайки резултатите от работата им, е красива и създава позитивно настроение сред всички ученици в училището.

    На 3 ноември 2021 г. изложбата бе открита с кратка церемония, на която освен пъстрите есенните цветове настроение създаде и изпълнението на авторски песни от преподавателя по музика в ПГТАТ Николай Делчев.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини