В Перник 60-годишен мъж е пострадал при пътнотранспортно произшествие

В Перник 60-годишен мъж е пострадал при пътнотранспортно произшествие.
Инцидентът е станал вчера, около 10, 25 ч. на ул. „Ю. Гагарин“ в пернишкия кв. „Изток“. Лек автомобил „ДЕУ Ланос“ с водач 72-годишна столичанка блъснал пресичащия пътното платно на пешеходна пътека 60-годишен перничанин. Мъжът е получил нараняване на става. Насочен е за лечение към столична болница. Извършен е оглед на местопроизшествието и е започнато досъдебно производство. Причините са в процес на установяване.

Двама са задържани за управление на автомобили след употреба на наркотични вещества.
Около 11, 30 ч., в РУ – Радомир е подаден сигнал за възникнал скандал между двама водачи на автомобили на ул. „Батенберг“. Пристигналите на място униформени ги предупредили да не се саморазправят. При изпробването им с техническо средство е отчете положителен резултат за канабис на единия от участниците – 20-годишен местен жител. Младежът, който е управлявал „Пежо“ отказал кръвна проба за химичен анализ.
Около 6 часа по-късно, на ул. „Св. Св. „Кирил и Методий“ в областния център е проверен лек автомобил „Хонда“, управляван от 41-годишен перничанин. Пробата му с техническо средство показала положителен резултат за кокаин. Отказал кръвна проба за химичен анализ.
Двамата са задържани за до 24 ч. с полицейски заповеди и са започнати бързи производства.

Източник: Perunik.COM

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини