Образувано е досъдебно производство, във връзка с инцидент, при който е починал 46-годишен мъж

Образувано е досъдебно производство, във връзка с инцидент, при който е починал 46-годишен мъж. Извършена е аутопсия . Следи от травматични увреждания и насилствена смърт не са установени.Работата  по случая продължава под надзора на Окръжна прокуратура – Перник.

Столичанин е задържан за управление на автомобил след употреба на алкохол. Неделя вечерта, около 21, 00 ч., в гр. Радомир е проверен лек автомобил „Форд“ с водач 54 -годишен столичанин . Алкохолната му проба с техническо средство се оказала положителна – 2, 52  промила в издишания въздух. Мъжът е дал кръвна проба за химичен анализ. Задържан е за до 24 ч. с полицейска мярка и е образувано бързо производство.         

73-годишен - годишен трънчанин ще отговаря за управление на нерегистриран автомобил. На 14 ноември тази година, в гр. Трън бил проверен лек автомобил „Ситроен“ без регистрационни табели и с водач 73 –годишен годишен местен жител. Полицаите установили, че моторното превозно средство не е регистрирано по надлежния ред в Р. България. По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 345 ал. 2 от НК. Работата продължава съвместно с прокуратурата.

Източник: Perunik.COM

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини