Любопитна новина ,свързана с местната кулинария е най-четена в сайта Кърджали бг вести през изтеклата година

Любопитна новина, свързана с местната кулинария е най- четена в сайта Кърджали бг вести през изтеклата година.Тя е под наслов „Шеф Манчев популяризира турската кухня,преобрази ресторант в центъра на Кърджали”.Популярният гастроном засне предаване за Нова телевизия в ресторанта „Зад театъра”,което бе излъчено през есента.

 Любопитна новина ,заема и осма позиция в класацията на първите десет.Тя е под наслов „Крумовградчанин притежава най-голямата колекция в страната на модели мотоциклети,оценявана на 30 000 лева.”

В първата тройка на най-четени новини са две ,свързани с трагични инциденти. Едната е под наслов „Тежка катастрофа с двама младежи при ваканционно селище  „Романтика”,единият е в кома”. Другата е със заглавие”Взрив в инфекциозното отделение на болницата,преди половин час възникна експлозия”. Трагичен инцидент е на шеста позиция. Заглавието е „Челна катастрофа между „Мерцедеси4 преди час до комплекс „Маказа”,пострадали са двама”.

  Темата за пари,класира три статии в първата десетка.Пета е статията „Кърджалийска фирма пи една студена вода,след като главния й счетоводител прибра 56 108 лв.за една година като премии”.Седма е статията „20-годишна майка от Момчилград дължи издръжка на децата си от 5100 лева”.На 10 място е публикацията „Гурбетчийска драма в съда,нашенка превръща мъжа си в банкомат.”

  Само една новина ,свързана с ковид пандемията е намерила място в първата десетка.Тя е четвърта по подредба и е под наслов”Изселниците ни в Истанбул по-респектирани от българските отколкото от турските власти за противоепидемичните мерки”.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини