Четири пожара за ден в региона, горяха кола и комини

Само за ден горяха четири пожара в Смолянска област. Вчера по обяд се е запалила кола с газова уредба  в Рудозем.  Предполагаема причина за инцидента е техническа неизправност. Нанесени са материални щети на автомобила, унищожени са задна автомобилна броня и задни стопове. Произшествието е посетено и ликвидирано от един екип на РСПБЗН – Рудозем. Спасени са други два автомобила, паркирани в непосредствена близост. Почти по същото време в Смолян се е запалил комин  на жилищен блок ,на ул.Наталия в Райково. Произшествието е ликвидирано от екип на РСПБЗН - Смолян.

Към 18.00 часа 112 е получен сигнал за запален комин на жилищен блок в гр. Смолян , бул.“ България „. Произшествието е ликвидирано от екип на РСПБЗН - Смолян.

В Златоград пък огнеборците гасиха  газова бутилка/ пропан-бутан/ в апартамент на жилищен блок на ул.“ Стефан Стамболов“ Причина за инцидента е неправилно ползване на нагревателни уреди/ газов котлон без надзор/. Произшествието е ликвидирано от екип на РСПБЗН - Златоград. Сградата е спасена.

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини