В Смолян откриха Център за рехабилитация и комплексна здравна грижа грижа

С водосвет, отслужен от енорийския свещеник иконом Запрян Шиков, беше открит днес модерен Център за рехабилитация в Смолян.

Той се помещава на първия етаж в бизнес сградата под 7-мо СОУ, / ЮЦДП/. Услугите в него ще се извършват от Медицински център „Марамир“ и „Комплексна социална услуга Надежда“.

С модерна рехабилитационна техника, отлични специалисти и лекари в областта на кинезитерапията, Центърът ще предлага комплексни здравни и социални услуги , заявиха на откриването инициаторите за създаването на новата здравна придобивка за областния град.

На церемонията присъстваха много лекари, представители на институции и служби от областния град, граждани.

Благодаря от името на гражданите на област Смолян, защото безспорно откриването на такава придобивка е приоритетна и много важна за жителите на областта. Всяка една такава инициатива и всеки реализиран такъв проект безспорно е в полза на всички нас. Пожелавам успех на Центъра, каза на откриването областният управител Емил Хумчев. Той пожела Центъра да обогатява с времето все повече услугите си и екипът му да има кураж и енергия.

По повод откриването проф. д-р Петранка Троянова, дм, специалист по дерматология и венерология и по онкология от Университетската болница „Царица Йоанна ИСУЛ”-София, и преподавател в Медицински университет – София, и д-р Ангел Петков, съдов хирург в Клиника по съдова хирургия и ангиология на УМБАЛ “Св. Георги” ЕАД – гр. Пловдив днес консултират следобяд пациенти на свободен прием, след записване.

 
Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини