Oтлично представяне на състезателите на СКТМ „Юнак“

Изображение 1 от 2

    През уикенда в Панагюрище се проведе Държавното индивидуално първенство по тенис на маса за жени и мъже. Представителите на спортния клуб „Юнак“-Ардино  в състав Цветелина Георгиева, СиделяМутлу иФунда Ибрямова се представиха отлично, като завоюваха два бронзови медала.

    В индивидуалната надпревара 16-годишната Цветелина Георгиева се класира на престижното трето място, като на полуфинала загуби след достойна игра от петкратната шампионка Полина Трифонова от отбора на „ЦСКА“ (София).

    СиделяМутлу и Цветелина Георгиева останаха на трета позиция в надпреварата на двойки. Ардинчанките отстъпиха в инфарктен полуфинал с 2:3 пред шампионките Полина Трифонова (ЦСКА) и Мария Йовкова („Комфорт“-Варна).

    В личното първенство, другото „острие на клуба“ СиделяМутлу отпадна на осминафинал, а третата ракета на „Юнак“ Фунда Ибрямова успя да преодолее противниците в групите и се класира за основната схема.

    „Горд съм с постигнатия успех на момичетата. Те отново показаха зряла и хубава игра с малки забележки. Надявам се и за напред успехите за клуба и за града да продължат да се множат и да стават все по-големи“, заяви треньорът на СКТМ „Юнак“ Бейхан Емин.

    Гюнер Шукри

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини