На прощаване! Старши комисар Димов с благодарствено писмо до медиите

Благодарствено писмо до медиите изпрати вече бившия директор на ОДМВР-Смолян старши комисар Николай Димов. Ето и неговото съдържание:
 
Във връзка с прекратяването на служебното ми правоотношение в МВР, считано от 1 април, използвам случая да изразя благодарността и изключителното си удовлетворение от съвместната ни работа през последните години. Работа, която беше насочена към своевременно, достоверно и актуално информиране на обществеността в област Смолян за дейността на МВР по осигуряването на сигурността, обществения ред и безопасността на движение в населените места на областта и в крайна сметка постигане на добри нива на превенция на закононарушенията, прозрачност и отвореност за получаване на обратна връзка с гражданското общество. За мен беше привилегия и чест да се познаваме, общуваме и работим като партньори в името на осигуряването на законност и прозрачност в дейността на представляваната от мен институция.
Пожелавам ви много здраве, късмет и щастие, лични и професионални успехи във високоотговорната ви работа, пише вече бившия директор на ОДМВР-Смолян.
Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини