Черна вест! Почина тригодишното дете, което падна от тераса в Чепеларе

Почина тригодишното дете от Чепеларе, което падна от тераса на третия етаж на къща в Чепеларе. То е починало тази сутрин, потвърди говорителят на ОД на МВР-Смолян Елена Стоилова.  Припомняме ви момченцето бе прието в тежко сътояние миналата  сряда. Въпреки усилията на лекарите, Цвятко е починал.

Инцидентът  стана в сряда следобяд. Момченцето си  играело на терасата на къщата на ул. „Зорница“ заедно с някои от своите братя и сестри. Те били оставени без надзор на третия етаж на терасата. Цвятко се покатерил по парапета и паднал, разказали по-късно по-големите деца.

Сигналът за инцидента е подаден в 16,55 часа. Детето веднага е транспортирано в смолянската болница, но след извършване на необходимите изследвания е откарано в УМБАЛ „Св. Георги“ в Пловдив. Момченцето е било прието с черепно-мозъчна травма и мозъчен кръвоизлив – в кома.

Семейство  има пет деца. Бащата е от български произход, майката е ромка.Нееднократно полицията е подавала сигнали в социалната служба, че децата играят сами на улицата и създават опасност за живота си, допълни Стоилова.На място е извършен оглед от криминалисти и по случая е образувано досъдебно производство. Към момента няма данни за извършено престъпление.

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини