"Петък вечер", да се размажем

Изображение 1 от 2

    Актьорите от представлението "Петък вечер" записаха песен и видеоклип. Павел Иванов, Стоян Дойчев, Филип Буков и Христо Пъдев разказват с музика за онази вечер от седмицата, която обикновено чакаме с нетърпение.

    "Парчето е ключова част от спектакъла и, естествено, се казва "Петък вечер“, носи много настроение и показва, че не е необходимо да се взимаш съвсем на сериозно, за да създадеш музика, с която хората да се забавляват", допълват от екипа. 

    Идеята за песента се появява сред актьорите, докато четат текстове за бъдещото си общо представление.

    "Още не бяхме решили, че ще направим напълно авторски спектакъл. В началото на един от готовите текстове, които разглеждахме, имаше рап. Направи ми впечатление, че беше много лош. И тогава казах на останалите: "Момчета, не го гледайте, аз ще напиша по-хубав". Те не ми повярваха, разбира се. Обаче аз се прибрах и го написах", казва Павел Иванов - автор на музиката и текста.

    Останалите актьори харесват песента и така тя влиза естествено в спектакъла "Петък вечер", за да дойде и времето, в което да получи собствен живот, извън постановката.

    Специалните бийтбокс ефекти и студийната версия на песента са дело на Александър Деянов - Skiller, а видеото е на Джийсън Брад Люис. 

    Досега спектакълът "Петък вечер" е изигран 20 пъти пред близо 10 000 души в различни градове в страната.

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Случаен виц

    Последни новини