Лошото време не спира доброто! Смолянчани се събират на стария стадион в помощ на Никола!

Лошото време не спря благотворителната кауза в помощ на Никола от Смолян. Десетки смолянчани отидоха до Многофункционална спортна площадка (Стария стадион). Там от 9.00 часа стартира благотворителен турнир в помощ на Никола Хъмчев. На място има поставени кутии за дарения, а участниците също заплащат участието си в полза на Никола. Турнирът ще продължи и утре /неделя/ В кампанията ще се включи  и Ицо Хазарта, който ще награди победителите в турнира. Фолк-звездата  Александър Робов също се включва във футболния турнир, като участник.
Никола е един млад и вдъхновяващ човек, с непоколебим дух и страст към екстремните спортове, казват организаторите. За съжаление обаче, става жертва на инцидент, който белязва неговото бъдеще и го оставя неспособен да води пълноценен начин на живот. Въпреки че оцелява след тежката злополука, Никола е прикован към инвалиден стол и има нужда от иновативна рехабилитация, която е доста скъпа. Младежът мечтае някой ден пак да се занимава със спорт и не губи вяра, че ще се изправи на крака, напук на тежката си съдба. 
Призив към гражданите на Смолян за участие отправи и Антоан Шотаров, успешен предприемач и горд родопчанин .  Тойе син не екс-шефът на пожарната в Смолян Красимир. Семейство Шотарови от години помагат на родопчани в нужда. Този път те  ще удвоят цялата събрана сума от такси от всички отбори, които се включат в инициативата. 
 
За хората, които имат желание да допринесат към каузата финансово, отвъд организираната спортна дейност, могат да го направят чрез дарителската сметка. 
 
Дарителска сметка на Никола Хъмчев:
Титуляр: Никола Венциславов Хъмчев
 
 
Банка: УниКредит Булбанк IBAN: BG25UNCR70001525109765 BIC: UNCRBGSF
Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини