При спецакция заловиха трима с наркотици, двамата от Рудозем

На 11.08.2023 г. в РУ-Мадан е започнато бързо производство срещу 21-годишен мъж от с. Елховец, общ. Рудозем за това, че на същата дата около 10:20 ч. в гр. Рудозем, на ул."Васил Левски" пред бл.№ 5, при извършен личен обиск е установено, че в джоба на дънките си държи без надлежно разрешително високо рискови наркотични вещества-електронна цигара, съдържаща кафява на цвят гъста течност, при направения полеви наркотест същата реагира на канабис. Веществото е иззето, а 21-годишният мъж е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

На 11.08.2023 г. в РУ-Мадан е започнато бързо производство срещу 28-годишен мъж от гр. Рудозем, за това, че на същата дата около 11:30 ч. в гр. Рудозем, на ул. "Васил Левски" пред бл.№ 6, при извършен личен обиск е установено, че в джоб на панталона си държи без надлежно разрешително високо рискови наркотични вещества - стъклена цилиндрична ампула, съдържаща кафява на цвят гъста течност, при направения полеви наркотест същата реагира на канабис. Веществото е иззето, а 28-годишният мъж е задържан за срок до 24 часа Работата по случая продължава.

На 13.08.2023 г. в РУ-Смолян е започнато досъдебно производство за установени 4 бр. растения от рода на конопа с различна височина от 0.60 м. до 1.30 м., с общо тегло 565 гр. Насажденията са намерени в тревиста местност в землище на общ. Смолян. При тестване с полеви наркотест растенията реагират на канабис. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при ОДМВР и РУ - Смолян. Работата по случая продължава.

 

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини