От полицейската хроника: Задържаха двама за притежание на наркотици

На 16.08.2023 г. в РУ Смолян е образувано досъдебно производство за това, че около 00.30 ч на 16.08.2023 г. до ул. "Белия камък" в гр. Смолян, на тротоара в затревена площ е намерена и иззета кутия от цигари, съдържаща тревна маса с бруто тегло 10.63 грама, която при направения полеви наркотест реагират на канабис. Предполага се, че кутията е изхвърлена от 20-годишен смолянчанин, който е задържан за срок до 24 часа. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при РУ Смолян и ОД МВР Смолян. Работата по случая продължава.

На 15.08.2023 г. в РУ-Смолян е образувано бързо производство срещу 39-годишен смолянчанин, за това, че на същата дата в обитаван от него апартамент, находящ се в гр. Смолян, ул. „Евридика“, без надлежно разрешително държи високорискови наркотични вещества - стъклени ампули, съдържащи жълтеникава на цвят течност, два полиетиленови плика съдържащи зелена на цвят суха тревна маса във форма на топчета, съответно с бруто тегло 7,58 грама и с бруто тегло 6,95 грама и един брой хартиен свитък във форма на цигара съдържащ суха тревна маса с бруто тегло 0,31 грама. При направения полеви наркотест намерените вещества са реагирали на „Канабис“ и са иззети. 39-годишнят мъж е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

На 15.08.2023 г. в РУ Златоград е започнато бързо производство срещу 51-годишен мъж от с. Долен, общ. Златоград, който на същата дата около 11:00 ч. в с. Крайна, общ. Неделино, на общински път SML3170 с посока с. Крайна, управлявал - електрически скутер марка "Telstar" без номер на рама и без регистрационен номер, което не е регистрирано по надлежния ред. Работата по случая продължава.

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини