Трагедия за Могилица! Млад мъж загина от токов удар

Голяма трагедия почерни смолянското село Могилица. 26-годишният Цветан Росенов загина на място вчера, в събота на обяд, от токов удар. По първоначална информация младият мъж топлел вода на партера на фамилната им къща в селото, когато го удря електричеството и пада на земята. Веднага се събират близките и се опитват да го върнат към живот, но сърцето на младия мъж било спряло.
Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство.
„Ти беше моята опора, моята гордост, моят идеал, моят супермен. Имаше мечти, сбъдваше ги и мечтаеше още. С твоята доброта и отзивчивост докосна много хора, които ще те помнят с твоите думи и дела. СВЕТЪЛ ДА Е НЕБЕСНИЯ ТИ ПЪТ СИНЕ!“, написа в социалните мрежи баща му Росен Инджов, който е полицай.
Погребението ще бъде утре, от 11.00 ч. Поклонението ще е от 10.00 ч. пред дома им в с. Могилица.
„Голяма трагедия за цялото село, той беше уникален, рядко сърдечен, всеотдаен, деен, на всеки да помогне. Много искаше да направи нещо за селото, така че да е полезно за всички. Възроди сайта за Могилица, правеше беседки, навеси, скари, на всеки помагаше, със всеки се отнасяше с огромна доброта“, каза Федя Рушанов от Могилица.
 

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини