От мрежата! Видеоклип от с.Белев дол показва как мъж напада дете / Обновена/

Изображение 1 от 2

    Тормоз над дете в село Белев дол показва видеоклип в социалните мрежи. На видеото се вижда как разголен мъж, видимо агресивин гребе с лопата пясък и с нея замерва момче, което очевидно се намира в двора си. Мъжът през цялото време псува детето и изсипва лопата сед лопата върху него от високо. СмолянБГвести научи,че грозната сцена се разиграва през почивните дни. Потърпевшото момче М.А изпрати до редакцията ни друг видоклип, на който се вижда, как след ругатни и думи като "Изчезвай веднага",  разгневения мъж блъска  момчето със сила от шкарпа. 

    Мъжът, който напада детето е Румен С. Той издебнал момента, в който майката и бабата на детето напускат дома, разкава 14-годишният М.А. По думите му съседа го  обиждал и  псувал около час. Двете семейства имат дългогодишен конфликт заради гранично  парче земя,което пък е общинска собственост. В деня на скандала Румен искал  да изхвърли строителни материали, които били оставени там от семейството на момчето. Мъжът искал на това място да сади картофи. Младежът  попаднал под "ударите" му, защото поискал да го спре.

    На място пристигнала полиция, която предупредила агресивния съсед да се въздържа от хулигански прояви в момент на афект.   

     
    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини