Президентът Радев от Неделино: Държавата се управлява задкулисно

"Управляващата коалиция не чува хората. Цените растат, скандалите се множат. Те се готвят да похитят Конституцията, да сменят националния празник, да подчинят политически МВР и службите. Това отклонява страната ни от демократичния път на развитие, от принципите и нормите на правене на европейска политика", заяви президентът Румен Радев в Неделино.
Той допълни, че уважава мотивите на Петър Тодоров за неговата оставка. "Това е поредният достоен професионалист, принуден да напусне от управляващите, които искат да превземат местната власт чрез МВР и да използват службите за тяснопартийни и лични цели", коментира Румен Радев и заяви, че ще направи анализи относно предложението Живко Коцев да оглави Министерството на вътрешните работи.
Според Румен Радев "няма абсолютно никакво значение какво говори Николай Денков".
"Важно е какво вършат бащата на Кирил Петков, Асен Василев, Бойко Борисов и Делян Пеевски. Все по-ясно е на всички, че държавата се управлява задкулисно, а когато се управлява така е слаба, а мафията силна. На Шипка аз заявих, че 3 март е червената линия на народното търпение и ние ще защитим историята, достойнството, бъдещето си от тези посегателства с всички демократични средства и ако се наложи и чрез всенародно допитване", каза още Румен Радев.
 

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини