Кандидатът на БСП за кмет на Чепеларе Валентин Черпоков се регистрира в ОИК, заедно с листата за съветници

Изображение 1 от 2

    С откриването на нова крупна инвестиция отбеляза регистрацията си за кандидат за кмет на община Чепеларе Валентин Черпоков. Кметът на Забърдо първи се регистрира в Общинската избирателна комисия в Чепеларе, след което бе почетен гост на официалната церемония по откриването на нов хотелски комплекс в родното си село.
    „Това е супер луксозен хотел с всички екстри и елитен спа комплекс. Собствениците са Пламена и Пламен Гънчевски, които са вложили над 2 млн. лв. На Пампорово няма толкова елитен комплекс, толкова модерен и с всички удобства. Много съм им благодарен, че направиха инвестицията в Забърдо, защото ще имат много гости и цялото население ще има полза по един или друг начин от
    тяхното начинание. Като кмет на община Чепеларе ще привлека инвеститори във всичките ни села и в града, защото само така ще има работа за хората и прехрана и ще можем да задържим младите“, каза Черпоков.
    Новият хотелски комплекс бе открит с водосвет и молитва за здраве и благополучие.
    Черпоков, който бе издигнат от БСП, регистрира кандидатурите на трима избраници за кметове на населени места в община Чепеларе и листа от кандидати на БСП за общински съветници.
    За село Павелско той залага на Мария Ангьозова. За село Хвойна –  на Борис Губеров, а за село Забърдо – на Здравка Илиева.
     

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини