Пролетен празник на ОУ „Св. Климент Охридски“ се състоя в Градската градина

    Основно училище „Климент Охридски“ организира пролетен празник в градската градина в Хасково. Той се провежда традиционно през месец май. За първи път се е провел преди  20 години. Идеята е в него да участват и да се представят учениците, заминаващи се с извънкласни дейности. 

    На сцената на Градската градина бяха представени  песни, модерни и народни танци, както и изяви на малките актьори от театралното студио към училището.

    По традиция бе подреден и благотворителен базар, в който бяха изложени домашни сладки и различни вкусотии, направени от ученици и родители.  Специален щанд от ръчно изработени сувенири и артикули, направени от възпитаниците на училището, също бе позиционирани. Благотворителната кауза всяка година е различна, този път тя е под надслов "С усмивка и обич в класната стая“. Средствата от продажбата на хранителните изделия ще бъдат използвани за модернизиране на класните стаи.

     Празникът както всяка година бе посетен от много хасковлии. Родители на бъдещи първолаци също проявиха голям интерес към събитието.

    Специален гост на майския училищен празник бе бившият директор и настоящ областен управител на  Хасково Гинка Райчева, която също поздрави учителите, родители и ученици.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Тр
      Трета възраст
      12 -9
      14:51, 11 май 2024
      И в това училище работят още пенкионерки като започнете от канцеларията и стигнете до учителите
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини