Родопчани искат промяната да продължи!

 

За изминалите седмици Михал Камбарев посети десетки населени места в областта и проведе стотици разговори с родопчани

Обиколките са част от кампанията му за предстоящите парламентарни избори и включваха срещи с жителите на множество населени места в региона.

През последните седмици, Камбарев посети общините в област Смолян, където се срещна с местни граждани, представители на бизнеса и обществените организации. Във всяка от срещите си, той обсъждаше постиженията на правителството “Денков” през последната година и представяше визията за бъдещето на региона.

Жителите на Смолянския край изразиха своето задоволство и подкрепа за инициативите и резултатите, постигнати от правителството на Денков. Мнозина отбелязаха подобренията в социалния сектор, инвестициите в образованието и здравеопазването като основни успехи.

„Михал Камбарев е човек, който винаги се вслушва в нашите нужди и работи за благото на региона. Благодарение на неговите усилия и тези на екипа му, виждаме реални резултати и промени в нашия живот,“ каза един от жителите на Чепеларе по време на срещата.

Камбарев изрази благодарността си към всички, които са го подкрепили и подчерта значението на активното гражданско участие за развитието на региона. Той също така подчерта, че коалиция ПП-ДБ ще продължи да работи усилено за подобряване на условията на живот и икономическото развитие на област Смолян.

„Вашата подкрепа е най-голямото признание за нашата работа и стимул да продължаваме напред. Заедно можем да постигнем още повече и да направим нашия регион още по-добро място за живеене,“ заяви Михал Камбарев.

От коалицията призовават всички жители на региона да се включат активно в предстоящите избори и да подкрепят кандидатите, които работят за тяхното благополучие и развитие.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини